КОИ СМЕ НИЕ? МЕДИМАГ ЕООД е регистрирана по Търговския закон през

...
 
КОИ СМЕ НИЕ? МЕДИМАГ ЕООД е регистрирана по Търговския закон през
Коментари Харесай

ФИРМА МЕДИМАГ ИМА СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО ПО ISO 9001:2008.

  КОИ съдебномедицинска експертиза НИЕ?
МЕДИМАГ ЕООД е записана по Търговския закон през 2002 година Фирмата бързо се развива и утвърждава като водач в дистрибуцията на здравно съоръжение, консумативи, инсталация и сервизна активност. Базирайки се на професионална организация, фирмени стратегии за развиване на бизнеса, иновационни артикули и мощни национални позиции, Медимаг-МС ООД бързо се развива до един от най-големите дистрибутори на българския медицински пазар.

Медимаг е профилирана в доставката на здравно съоръжение, инсталация и консумативи в региона на кардиологията, сърдечната хирургия, неврохирургията, общата хирургия, радиологията и други. Сред характерните действия на компанията е внедряването на здравно ноу-хау на международно равнище. Ние се стремим да предлагаме на българския пазар най-новите артикули и новаторски медицински технологии от целия свят.

Фирмите, които Медимаг ЕООД представя на българския пазар са международни водачи в своята област. Техните високи стандарти и непрестанен блян към продуктови усъвършенствания и нововъведения са гаранция за качеството, което ние предлагаме на българския пазар.
ФИРМА МЕДИМАГ ИМА СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО
ПО ISO 9001:2008.
Фирмата има дълготраен опит в осъществяването на сложни инженерингови планове. Дейността по тях включва: изследване, планиране, легализиране, създаване, съоръжение, образование и въвеждане в употреба на обособени операционни зали, реанимации, пациентни отделения, кабинети, до цели болнични заведения. Това води до доста стопански преимущества за нашите клиенти, като икономисване на разноски, запаси и време, както и възстановяване на техните услуги към крайния клиент – българския пациент. Въвеждането на сложни решения от един снабдител дава също по този начин опция за по-добра организация, икономисване на време за съгласуваност на доставчиците и висока успеваемост.

Медимаг е профилирана в региона на:
Медицински консумативи за инвазивна кардиология, кардиохирургия и съдова хирургия Диагностична инсталация и инструментариум Клинично – лабораторна техника Хирургична техника и консумативи Електрокоагулатори и електрически радиочестотни и ултразвукови ножове Оборудване за спомагателни действия в здравните заведения Аналогови и цифрови рентгенови системи, лазерни мамографи Пълно обзавеждане на операционни зали и други медицински пространства Професионално консултиране в областта на планиране, създаване и обзавеждане с здравна инсталация и консумативи, които биха били най-ефективни за Вас.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР